söndag 22 mars 2015

JAG SÖKER BOENDE I GÖTEBORG!

Hej!
Nu är det så att mitt andrahandskontrakt snart löper ut och jag måste ge mig ut i bostadsletardjungeln igen... Det är så himla tråkigt och svårt och allt är så hiskeligt dyrt :( Så jag skulle bli så himla glad om ni ville hjälpa till! Kanske finns det någon som känner någon som har en liten lya att hyra ut här i Göteborg? Hojta gärna till i så fall!

Alltså; jag söker en lägenhet, gärna 1:a eller 2:a, med maxhyra på 4000kr/månaden, centralt i Göteborg (åtminstone relativt centralt). Jag bor nu i Majorna och jobbar i Haga, så gärna något där i krokarna, men allt är såklart av intresse! Senast 1:a jul måste jag flytta ut, så därifrån eller eventuellt lite tidigare.

Jag kommer från Gotland (som ni bloggisar ju redan vet), är 28 år och är intresserad av inredning och att ha ett trivsamt litet bo, så jag lovar att jag skulle ta väl hand om lägenheten. Jag har stadig inkomst, är en mycket lugn och ordentlig person och betalar alltid hyran den 25:e. Jag röker inte, har inga djur och är ansvarstagande och pålitlig - en ypperlig hyresgäst rent av ;) 

Så snälla, söta, rara ni, får ni nys på något så hör av er! Kanske har era kompisar några känningar här i trakten? 

Tusen tack på förhand!


4 kommentarer:

 1. förlåt om du ser att du fått en kommentar på detta inlägg och tänker att nån har något supertips. det har jag ej (förutom "bostad i gbg-grupperna på fb, men antar att du redan gallrar dem?) ville bara säga att ditt hår är ca mitt drömsvall. SÅ fint!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack snälla du! Och tro mig, min största hobby just nu är att hänga på "Bostad i gbg"-grupperna på Fejjan!

   Radera
 2. https://www.facebook.com/events/1421420061494462/
  Såg denna nyss, men du kanske inte är intresserad av kollektiv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nae, helst vill jag hitta något eget, men tack snälla, snälla du för tipset ändå, jag uppskattar det! :)

   Radera