onsdag 3 februari 2016

Att sova vackert, en second breakfast och ett husmorsknep

Jag har återupptäckt pyjamasen! Köpte en på rean när jag var på Gotland för jag tänkte att det vore så mysigt att gosa runt i mjukt bomull hela julhelgen (nåja, nu blev det ju efter jul men ändå). Och som det var! Bodde praktiskt taget i den. Så när jag kom tillbaks till Göteborg insåg jag att jag behövde köpa en till. Minst. Och då var det dessutom superrea, så efter en snabb vända på stan kom jag hem med en rosblommig vit en, en randig nattskjorta och en rosa silkig kimono. Very much romantic och superbilligt. Allt från Lindex.

Blommor, blommor, blommor. Känns ju vårigt också.
Här hänger den lite causal sådär, mest för att ni ska få se såklart.
Och här är även nattskjortan. Alltså, man vill ju bara sova när man har så fina sovkläder.Mest hänger kimonon här bredvid sängen, så att det bara är att slänga på sig.

Och lite nattduksbord med dagbok, pocketböcker, smycken, lipsyl, handkräm, bodylotion, lampa och väckarklocka. Ganska typiskt.

Tänkte bara avsluta med den här bilden på en second breakfast, eller var det kanske en snabblunch? Hur som helst. Den här muggen är en av mina favoriter, men efter åtskilliga koppar kaffe och te hade den blivit alldeles missfärgad och tråkig. Därför tänkte jag dela med mig av ett husmprsknep för att bli kvitt problemet. Ställ muggen med vatten och salt och låt dra ett tag, sen skrubba rent med svamp - som ny! Så bra!

Klart slut.

1 kommentar:

  1. Alltså pyjamas (och även nattskjorta) kan ju vara bland det härligaste som finns!

    SvaraRadera