måndag 8 februari 2016

Instagram // januari

Hej på er!
Sen jag började gå i skolan igen så har den här bloggen verkligen dött. Jag har typ en halv besökare om dagen (inte för att det var någon besökshysteri innan heller, men ändå) och eftersom jag sitter framför datorn prick hela dagarna nu för tiden och jobbar med skoluppgifter och lär mig allt om Photoshop, Illustrator och InDesign, så orkar jag bara inte sitta vid datorn mer på mina lediga stunder. Mitt huvud orkar inte och mina ögon orkar inte. Det är tråkigt och jag hoppas att det ska bli bättre sen igen. Men hur som helst försöker jag i alla fall fortsätta med den här Instagram-sammanfattning i vanlig ordning. Det blir åtminstone en liten tillbakablick för den senaste månaden. Så här kommer januari i 22 små bilder. Jag hoppas att våren ska föra med sig lite mer ljus, ork och inspiration! 

På återseende! 

Tror faktiskt att det här är årets allra första dag. Jag var ju på Gotland, som ni vet, och jag gick en strålande promenad med mor och far. Godishimlen är skymning från deras köksfönster.

Det kom mer snö och jag njöt av att vara på ön och bara vila upp mig och insupa natur, hav och skönhet.

En vecka in på nya året var det dags att åka tillbaka till Göteborg och jag sa adjö till Visby med dessa bilder.

Väl i Göteborg gick jag på museum och café med Pelle, Elinor och Hampus, och sen började någon slags vardag igen.

Jag köpte rosa färg och en hyllkonsol och målade den rosa för att hänga upp min lampa på. Det blev bra!

Längtade tillbaka till Gotland och åt frukost.

Såg Silvana Imam på Folk och gick iskall promenad med Elinor i Ängårdssbergen.

Köpte våriga tulpaner men drack fortfarande julte.

Sen kom det ju skiiiitmycket snö och det var så hiiimla fint att jag knappt trodde det var sant. Jag var ledig från skolan den dagen och var ute och bara pulsade och njöt av allt det fina.

Här är min skola. I huset till höger går jag och strax utanför ligger Älvsborgsbron och hamninloppet, så ibland tar jag en liten lunchpromenad här. 

Köpte ju massa nya mysiga sovplagg som jag bosatte mig i, och en eftermiddag gick jag från skolan tidigare och drack kaffe med min kille och på väg till bussen passade jag på att spana ut från Masthuggsberget och för första gången kändes det lite grann som vår redan i januari, ni vet sådär som det gör ibland fastän man vet att det är flera mil kvar till vår och värme.

Sen kom februari och min mamma fyllde år och jag, min pappa och min bror gav henne ett magnoliaträd att plantera ut till våren. Så kul! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar