söndag 24 april 2016

Vardagen nu för tiden och ögonblick mest ur mobilen

Den senaste tiden har det varit lite för fullt i mitt huvud. Stress och prestationsångest och ingen ork till någonting. Jag tycker att det är så tråkigt, att det jag förut tyckte om att göra, ta bilder och pyssla med bloggen, bara känns som en börda nu för tiden. Eller rättare sagt, jag sitter så extremt mycket framför datorn i skolan så när jag väl har lite fritid över så vill jag göra vad som helst som inte har med en lysande skärm att göra. Typ så. Jag tar mest mobilbilder nu och ibland åker kameran fram men det blir inte mer än typ en frukost and that's it. Men det får väl vara så då tänker jag. Orken, intresset och peppen kanske kommer tillbaka sen någon gång, kanske i sommar...

Vad gör jag då? I skolan gör vi mest hemsidor och appar i olika program just nu och jag tycker att det är ganska svårt, i alla fall HTML och CSS och sånt. På torsdag har vi tenta i detta och det känns lite som ett skämt om jag ska vara ärlig. Jag har också suttit och stirrat mig blind på mitt CV de senaste veckorna, sökt en praktikplats och fått intervju där (= kul men också lite läskigt), och sådär över lag har livet känts ganska tråkigt. Jo jag är pank också och igår blev jag sjuk, fast jag jobbade ändå för att jag behöver pengar, så idag har jag istället varit sängliggande hela dagen med drygt 38 graders feber, sovit, druckit vatten och börjat kolla om "Girls" från början. Sa jag att det också har haglat och snöat här idag?! Och jo just det, jag vet inte om jag får bo kvar här heller eller inte. Om inte, måste jag hitta nytt till juni. Så ja, ni förstår ju att det finns en viss stress här...

Hur som helst, eftersom allt har känts lite halvtrist på senaste har jag försökt boka in lite roliga saker framöver så att en har något skoj att se fram emot i alla fall. På fredag ska jag t.ex. laga mat med några gulliga kompisar, över Kristhimmelfärdshelgen ska jag åka till Stockholm och hälsa på mina bröder och min lilla brorsdotter, Ethel, som jag längtar ihjäl mig efter. Det ska bli kul! Sen i slutet av maj ska jag minsann till Gotland på bröllop och sen är det ju nästan sommar och jag kanske kan få pusta ut en liten stund. Puh! 

Ja men det var väl en liten livsuppdatering åtminstone, om än inte så spännande, men ändå. Tack och adjö, nu kommer lite bilder.

När jag inte är i skolan sitter jag mest i mitt kök framför datorn och grejar. Skrev också ut min 37:e dagbok här om dagen. 
Har t.ex. gjort hemsidor om te (och druckit te), och en dag unnade jag mig frukost på Magasinet med Anna och Lisa.
Har ätit frukost hemma också och massa frukt.


Tog en promenad en dag och plockade vitsippor.
Det kändes som barndomen. Satte dem i den här lilla vasen som jag fick på min namnsdag en gång när jag var liten av min farmor <3


Samma dag försökte jag peppa mig själv med kaffe och bulle.

Och här syns alltså en skymt av mitt CV...
Ja hej hej, såhär kan jag se ut när jag precis har duschat. Vet inte ens varför de här bilderna togs.

Vardag bara.

En annan dag gick jag en promenad runt Härlanda tjärn. Det regnade och jag lyssnade på podd.

Träffade gulliga änder och kollade på vattnet som var lite läskigt eftersom jag tycker att sjöar är läskiga. Kolla bara vad mörkt det är – hu!

I min mobil hittade jag även dessa bilder från hemmet. 

Körsbärsträden på Järnotrget har slått ut och varje gång jag har passerat har jag varit tvungen att dokumentera och bombardera Instagram med dessa.Och det det var det. Tack och hej, mjau mjau. Vi får se när vi hörs nästa gång...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar