fredag 15 juli 2016

Äntligen Gotland!

Äntligen är jag här, här på min fina ö! Kom igår kväll och möttes av mamma, pappa och storebror på flygplatsen till en brinnande rosaskimrande himmel. Vaknade upp idag till den fruktansvärda nyheten om massakern i Nice, fällde några tårar och möttes av regn utanför fönstret. Det är en hemsk värld vi lever i.

Nu börjar solen titta fram så smått lagom tills jag kommit hem efter hel dag i rackethallen, där bror min spelade final i Gotlandsspelen (badminton) och tog hem två guld. Så himla kul att se!

Katten sitter och tittar på mig och jag och mamma ska dricka kaffe. Kanske tar vi en promenad in till stan sen och kanske går jag ned till havet ikväll för att se solen sjunka ned i horisonten. Det är fint att vara här. Äntligen sommar på Gotland. 

Sist jag var på ön var ju i slutet av maj och här är några bilder från då som inte hunnit komma upp än, så vad passar väl bättre än att ta en titt på dem nu innan jag fyller kameran med nya bilder? Det var då när man ville fylla hela huset med doftande syrener, då när pionerna stod i full blom, då försommaren precis hade börjat värma, då katterna sov i rabatten, då rosorna i Botaniska Trädgården ännu inte hade slagit ut, och det var då Gotland var sådär otroligt vackert och stilla innan sommaren hade exploderat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar