söndag 27 november 2016

Första advent och jag är tillbaka!

Hej,
sist jag skrev här så var det hjärta och smärta och så otroligt förvirrade och ledsna tankar och känslor som slet i hela min kropp. Nu har det gått snart sju veckor, och på ett sätt känns det som att det aldrig har hänt, som att det inte fanns, det som var. Det är så kort tid samtidigt som det känns som evigheter sedan. Det låter krasst, men han finns helt enkelt inte för mig längre. Jag trodde att det skulle ta så mycket tid, undrade hur jag skulle ta mig igenom ett uppbrott en gång till, men jag mår bra! Jag tänker nog inte skriva så mycket mer om det för att det är inte det som mitt liv kretsar kring längre över huvud taget. Jag blev själv förvånad när allt bara rann ur mig, men framför allt är jag så himla glad, så lättad. Jag mår bra! Mitt liv rusar fram, jag gör roliga saker, träffar roliga människor, är spontan, går på konserter, har det fint. 

Nu tar vi en titt på min första advent här ifrån mitt lilla bo!Jag vaknade efter en välbehövlig sömn. Solen sken, katten satt på byrån och stjärnan lös i fönstret.

Gjorde frukost såklart på röd julduk. 
Nyaste Mumin-vintermuggen och glas som jag ärvt av farmor.


Tror förresten inte att jag visat så mycket från min lägenhet här på bloggen – eller? Hur som helst, är sover jag. Så jäkla härligt med ljuset idag!

Och här bullar jag upp mig i soffan och kollar på serier och sådant som man ju gör i soffor.

Bredvid soffan står en enorm bukett blommor som verkligen börjar sjunga på sista versen. Fick den av min familj när de firade min födelsedag för ett par veckor sedan. Mer om det kommer så småningom. 
Ingen advent utan adventsljus förstås. Och kolla förresten in den fina fotogenlampan och ljusstaken bredvid, de fick jag också när jag fyllde år av mina fina vänner. Älskarom!  
OCH vad jag fick mer när jag fyllde år var en ny dator! ÄNTLIGEN! Så sjukt glad för detta! Har ju varit utan dator sedan september så det känns så himla skönt.


På den röda duken i köket fick det stå lite mässinggrejer för det tyckte jag kändes juligt. Den lilla ljustaken till höger är från Skultuna och även den en födelsedagspresent. 

Och under tiden som jag redigerat dessa bilder fick det bli en liten lunch bestående av äggmacka och varm choklad. Japp, det var det. Nu ska jag ut på stan och fånga några strålar sol.

8 kommentarer:

 1. Härligt att du mår så mycket bättre nu!❤️ Du har det så fint och mysigt i din lägenhet.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja eller hur?! Tänk sicken tur att det faktiskt BLIR bra igen!

   Radera
 3. Så himla skönt att läsa att du har det fint. Blir så glad av det <3 Och du verkar dessutom bo helt fantastiskt! Så mysigt. Peppigt inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men tack snälla du! Kan inte annat än att instämma att det känns så himla skönt att det faktiskt blev bättre! Nu vill jag bara blicka framåt! :)

   Radera
 4. Så fint, Emelie, att du verkligen verkar känna som du skriver. Är glad f ör din skull att det går framåt! Plus, så hiiimla fina och stämningsfulla bilder i det här inlägget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Sandra! Är också glad för att det går framåt, att jag blev glad igen, det är så himla skönt :)

   Radera