söndag 19 februari 2017

Dimmiga dar, champagne, slott och våfflor

 Hej hallå hörrni!
Söndag igen och dimman har legat som ett tjock täcke över Göteborg de senaste dagarna. Tiden går snabbt, jag har redan varit två veckor på min praktikplats nu, som jag för övrigt älskar. Så bra ställe! Har liksom inte gjort så mycket mer än att försöka komma in i detta nya sammanhang, men här kommer ändå 25 bilder ur min mobil från den senaste tiden. Jag har varit trött när jag kommit hem och mest tillbringat kvällarna i sängen med datorn.

En eftermiddag promenerade jag dock lite här vid Konstepidemin för att jag hade ett ärende i stan.
Där hänger den här fina skylten t.ex.

Och såhär ser det ut när jag går till praktikplatsen. Den ligger i Kvarnbyn i Mölndal och precis här är det så himla gulligt tycker jag, med trähusen och den lilla krogen precis intill forsen!

En dag kom det snö! Typ den enda snön jag sett den här vintern.

Förra lördagen var det sol och jag kände hopp inför våren och framtiden!
Åkte in till stan för att jobba på kafét.

På söndagen var jag hembjuden till Anna på brunch. Kolla in så fint!

Anna och så Lisa som också var med, och så Sven som skymtar där under bordet.

Våfflor, smoothie och kaffe i fin mugg.

Ännu en bild utanför min praktik som alltså ligger där i den stora tegelbyggnaden.

Varje dag på väg dit går jag också förbi det här slottet som ligger innanför ett högt staket! Såg så kusligt ut när dimman låg tät.


Jag har varit på Hagabion och fikat med Anna och firat hennes födelsedag.

Jag har ätit böntacos framför Netflix.

Och såhär ser det ut på min skrivbordsplats på praktiken. Så skönt med en lugn och trevlig vy utanför fönstret. På förra stället som jag var på i höstas var det så mycket spring så en blev ganska stressad. Det här passar mig bättre.

En kväll när jag gick hem var det sol och vacker himmel.
En annan låg dimman så tjock så att en knappt såg någonting alls.

Och jag tog en bild över Mölndalsvägen.

Detta var i torsdags och jag åkte in till stan och mötte upp några klasskompisar på Holy Moly för mat, öl och prat om våra olika praktikplatser.

En morgon var himlen fluffig och blekt rosa.


På kontoret dricker jag kaffe ur rosa Pantone-muggar.


Och! I fredags fick vi Champagne! Hur lyxigt?! Klockan fyra korkade vi upp, spelade fredagsmusik och avslutade veckans jobb, jag och de andra två formgivarna som jobbar där. Så himla härlig stämning och gulliga människor! Och på väggen där, där ser ni alltså namnet på byrån jag är på :) 

Resten av fredagskvällen hängde jag med de här två favoriterna, Anna och Anna. Vi beställde hem svingod pizza, drack vin och åt godis och pratade om livet och roligheter! Så bra kväll!

Igår var jag trött och tände alla ljus jag äger och har och kollade The OA på Netflix. Åt frukost med en kompis på stan och avslutade med en öl på kvällen. Trivsamt ändå.

Min mamma har fyllt år i februari också, så avslutar med denna bild på henne och mig från i julas när jag var på Gotland, för att vi är så gulliga! Puss hej!

1 kommentar:

  1. Bilderna i det här inlägget alltså! Känns dessutom som att ditt liv innehåller så härliga grejer just nu? Plus ja, sjukt gulliga!

    SvaraRadera