måndag 6 mars 2017

7 stycken Instagram-favoriter

Det är måndag och allt är täckt i snö. Att jag satt på en uteservering utan att frysa i lördags känns plötsligt väldigt avlägset, men det är i alla fall väldigt vackert här utanför kontorsfönstret idag. 

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några Instagram-favoriter såhär lagom till lunch, för sådant är ju alltid trevligt, så jag bara kör helt enkelt. 


Först ut är annaekstromer. Det är ju min kompis! Älskar hennes Insta-flöde! Det är så fin blandning av Göteborgsvardag, resor, Kalmar, mat och inredning. Följ henne!


Näst på tur är min vän _sarahborg som var min Malmöbästis när jag bodde där. Hon är en fantastisk fotograf som jag tycker att alla borde se. Drömska ljusa bilder av blommor, hav, inredning, vänner och hennes katt Malte såklart.
Så mycket gos här hos angeliqe.nu. Fotograf på landet med hund- och kattmys. Varje bild är en fröjd för ögat fulla av värme.

Alexstrohl alltså! Här snackar vi vackra naturbilder! Vill fly in i varje bild och stanna där!


Ett annat fint konto är beritanna. Fotograf, illustratör och tatuerare som gör de allra finaste små tatueringarna blandat med djur och natur.  

Mosebacke. Upptäckte för kanske ett år sedan att att han hade kommenterat min blogg för en himla massa år sedan att han tyckte att jag tog så fina vardagsbilder och att han önskade likadant. Idag är det han som är värsta proffset och har ett Instagram-konto med över 10 000 följare och jag önskar att jag kunde fota som honom. En dov färgton över Stockholmsvyer, blommor, inredning och härliga frukostar. Sånt gillar man ju!


Sist ut är inga bilder men däremot kenttext. Så himla fint att få en liten dos Kent mellan varven med de allra finaste citaten från världens bästa band. 

2 kommentarer:

  1. omg. sparar så detta inlägg. letar ständigt efter nya instatips. tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör't! Kul att kunna tipsa lite :)

      Radera